fbpx

Naistenpiiri 18.9 ke klo 17.30-19.30/20 – Oulu ❤

22,00 

5 varastossa

Tervetuloa naistenpiiriin livenä Oulun Villa Valoon! 

Tämä hetki on sinulle, sisaruudelle, yhteydelle, rakkaudelle, ilolle, hyväksynnälle, nautinnolle, autenttisuudelle, jakamiselle, kuulluksi, nähdyksi & kannatelluksi tulemiselle – toivotan sinut äärimmäisen suurella rakkaudella tervetulleeksi naistenpiiriin, jonka haluan luoda sinua, minua ja meitä varten. ❤️🍀

Tulemme yhteen keskiviikkona 18.9  klo 17.30-19.30 – loppettelemme viimeistään klo 20. Villa Valossa, asemakatu 12. Paikkoja on piiriin rajoitetusti.

Piiriin sinä saat vain tulla juuri sellaisena kuin olet. Ei haittaa vaikket ole ollut aiemmin naistenpiireissä, lupaan sinun tuntevan tulevasi kotiin. Piirini ovat todella turvallisia, lempeitä, rakkautta ja luottamusta täynnä olevia kohtaamisia, jossa sinä saat laskeutua itsesi äärelle. 

Saat vain tulla ja antautua, luottaa kutsuusi ja siihen, että olet juuri oikeassa paikassa, kun kuulet kehossasi, sydämessäsi, kohdussasi, ihollasi, mielessäsi ja/tai tunteissasi kutsun piiriini.

Tulemme keskiviikkona laskeutumaan yhdessä tilaan kehollisen harjoituksen kanssa, yhdistymään itseesi, jakamaan ja kokemaan hyvin kaunista ainutlaatuista aikaa yhdessä muiden naisten kanssa.

Tarjolla on lämmintä juotavaa nautittavaksi.

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan hetkestä itsesi kanssa sekä avautumaan voimaannuttavalle yhteydelle ympärillä olevien naisten kanssa. En malta odottaa, että nähdään pian! 🌹

 

Rakkaudella, Anastasia Divin – syklisen naiseuden & kohdun viisauden -valmentaja